Welkom Nieuws
Voorstellen
Algemene info Tijden / tarieven Speelveld Voorwaarden Foto's Blog en Facebook Links
Hondenuitlaatdienst 'De RoedeL' Delft
06-29.472.242 | info@deroedel.org


Mijn naam is Eveline Eenhoorn. In 1998 heb ik mijn eerste Parson Russell Terriër genomen. Sindsdien is mijn liefde voor honden alleen maar gegroeid. Op dit moment heb ik een Parson Russell Terriër, Rakker. Het is een echte schat en een leven zonder hem zou ik me niet voor kunnen stellen. Tot mijn verdriet heb ik pas nog afscheid moeten nemen van Rebbel, ook een Parson.

Sinds ik mijn honden heb ben ik steeds vaker honden van vrienden uit gaan laten. Uiteindelijk heb ik van deze hobby dus mijn werk kunnen maken! Ik ben in 2003 aan de Universiteit Leiden afgestudeerd in gedragsbiologie (met natuurlijk een specialisatie in honden gedrag!). In 2000 ben ik begonnen als instructeur bij de Kynologenclub Delft, waar ik op dit moment clickerlessen geef.

Na mijn afstuderen aan de universiteit heb ik de opleiding gedragstherapie voor honden gedaan. Zelf doe ik natuurlijk ook veel met mijn hond. Met Rakker heb ik GG2 gelopen. En aangezien hij gek is op balletjes, hebben we ook aan flyball gedaan. Op dit moment ben ik voornamelijk met hem aan het Doggydancen. Hij vindt dit super leuk!

 

Wie zijn wij?
Katja van der Steege | Karin van Velzen | Hans Starink


Fortuinstraat 16, 2611 LW Delft
KvK Delft 272659180000