Welkom Nieuws Voorstellen Algemene info Tijden / tarieven
Speelveld
Voorwaarden Foto's Blog en Facebook Links
Hondenuitlaatdienst 'De RoedeL' Delft
06-29.472.242 | info@deroedel.org


De ons toevertrouwde viervoeters laten wij uit op ons eigen speelveld. Dit stuk bos is ruim één hectare groot en is volledig omheind door een hoog hek. Het mooie van een eigen veld is dat wij bij niemand overlast veroorzaken en dat geen enkele hond aan de lijn hoeft, tenzij dit om medische redenen noodzakelijk is.

Op dit veld geven wij de honden de ruimte om een uur lang lekker hun energie kwijt te kunnen. Ze krijgen alle vrijheid en worden toch voortdurend in de gaten gehouden door ons team. Omdat wij weten in een veilige omgeving te zijn met onze honden, kunnen wij ze ook extra aandacht geven en dat weet iedere hond wel te waarderen.

Het terrein zelf is voorzien van twee grote speelweiden en veel bossage. Honden kunnen hier naar hartenlust rennen, spelen en ravotten. De honden die liever gewoon een beetje willen snuffelen of spitten, komen hier ook volledig aan hun trekken. In de zomer is er meer dan genoeg schaduw en kunnen de dieren zelfs van diverse waterbakken/vijvers genieten.

Of uw hond nu een puppy is of wat ouder, een notoire wegloper is of andere eigenschappen heeft, ons speelveld biedt de hoogste veiligheid en het grootste vertier voor uw hond!


Oostveenseweg 15A, 2636 EC Schipluiden
KvK Delft 272659180000